Wednesday, May 26, 2010

Hutang tag dari Fara

Mula-mula sekali terima kasih untuk cik Fara kerana telah menge'tag' saya ye..
Mintak maaf lambat sikit sya post tag ni.
Sebabnya entah ke mana mood untuk ber'ceritera' ni menghilang. Mungkin kena buat sedikit belog makeover baru la mood datang.

(*_*)
.
.
.
1) Siapakah diri anda di rumah?
Saya adalah anak sulung dari 3 beradik. Sedara sebelah ayah panggil saya kakak disebabkan saya cucu sulung. Kat sebelah mak pulak panggil nama je sebab dah ramai sangat. :p
Kalau kat rumah selalau mengadap laptop je selain tv sebab hanya di rumahla saya boleh ber'online' sepuas hati
(^_+)


2) Siapakah diri anda di samping rakan?
Sangat suka kacau kawan-kawan bila mengalami kebosanan tahap cipan di dalam kelas.
Seorang yang tegas @ garang bila ada housemate yang malas buat keja umah.
But still, i always there for them whenever they needed me and always hold their back if they fall.

3) 5 benda yang anda idamkan tapi belum tercapai
1. Fairlady-my dream car
2. I-phone @ Blackberry
3. Ragdoll (cat)-i nak kucing jenis ni sebab die suka indoor. nama dah ada tapi kucing nya nggak ada dongg.. :p
4. camera
5. nak pegang duit sendiri-means that i kena cari keje cepat-cepat lepas praktikal nanti

4) Siapakah nama pasangan anda?
Belum di kenal pasti lagi. Biarla menjadi rahsia hati.
Tapi i nak pasangan i nanti macam Adam dalam cerita AdaMaya tu..
can ahh? Hihi

5) Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
Saya skip soalan ni eh.

6) Bila tarikh anda couple?
pass..

7) Lagu tema cinta anda.
pass again. sorriii ..

8) Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
KIV for now

9) Tag rakan-rakan anda.Saya nak tag
Kak Lan, Syirah
Intan shue

.
.
.
Finally i get my first award now
.
.
.

*_______*


1) Thank and linked the person that gave you the award.
Thanks my dear Fara
=)

2) Pass this award to 15 bloggers you're recently discovered and think are fantastic
Saya pass kat semua blogger yang sudi berkunjung ke teratak buruk ni.
Tak kisah la siapa anda.
Sila la amik ye.
(*_+)

3) Contact bloggers and let them know they have won.
I'll do it later ya..

4) State 7 things about yourself.
1.Sangat suka tido

2. Jangan cuba cari pasal dengan i or otherwise you will know what i am capable of :p

3. Suka kucing

4. i love shopping

5. Suka layan McFlurry Oreo. Yummmy!

6. I just finished my degree in Business Management

7. Saya suka makan angin @ jalan-jalan @ merayau = kaki panjang. Ni sebab kat kaki saya ada tahi lalt kot :p

.
.
.
Yeahh..i'm done Fara.
^__^
Ok ke?
hihi

signature

2 comments:

faRra said...

mane aci men skip2. fara soh jawab sume. :p
eleh, nk sorok konon. takpe2. :p

SYARAFINA said...

rilek la dulu fara :p