Sunday, April 11, 2010

The Sisterhood of Friendship.Episode : Cameron Highland

Cameron Highland!(^_^)
Plan asal nya nk bertolak pukul 6 pagi tapi end up pukul 9.30 pagi sebab semua orang lambat bangun.Yela..mahu tak bangun lambat.


Tido pun dah pukul 2.30 pagi. If u ask me, i packing barang i ok. Fara dah terlelap awal sikit dari kitorang but awin dengan ina boleh lagi keluar pergi minum pukul 1 pagi. Aduuussss..
But still, we had so much fun during the trip sampaikan sepanjang perjalanan pergi dan balik kitorang asyik melalak je nyanyi lagu kat radio. Especially bila keluar je lagu kitorang 'if we ever meet again'. Lagi la kuat kitorang nyanyi.hihi


Before kitorang naik cameron we wait for ayu and her family because she's from ipoh and we are from unisel.On the way up to cameron, kitorg still singing non-stop but this time sambil tingkap kereta terbuka. Reason yang pertama sebab nak rasa angin yang dingin tu. And reason yang kedua sebab nak kacau geng kayuh basikal ala-ala le tour de langkawi. Everytime kitorang lalu sebelah geng basikal tu ina akan ckp "chaiyok2 bro!"


Nasib baik la respon diorang baik siap angkat thumbs up segala.hihi

Then, bila dah sampai kat atas tu our first destination was to BOH farm and factory.
I was leading the trip while ayu and her family follow kat belakang.


Ye..di sini saya nak buat pengakuan ye kengkawan ku. Sebanarnya sya x ingat sangat simpang mana nak masuk ladang teh tu. That's why tersilap masuk simpang loji. Sebab simpang tu macam lebih kurang je.hmmm..puas hati korang gelak kan?
nasib baik teacher fara telah menyelamatkan keadaan dengan menunjukkan direction sebenar simpang ke ladang teh tersebut.
ooh..x lupa jugak dengan bantuan signboard di tepi jln ye. :p

Selepas itu, biarla gambar-gambar ni saja yang menceritakan semua aktiviti kitorang kat atas sana k..
selamat menonton (^_+)














I really had a blast during our trip, girls.
Really hope that our coming trip this july will be great.
mishhh you all.
mmuuuaaahhh...

(*_*)





signature

2 comments:

faRra said...

July ni klu nk pegi kene plan betol2. Hehehehhe. Jeng jeng jeng!

SYARAFINA said...

a'ah la..
lupe plak..fara kene set date betul2 ni.and kene bagitau dorang cepat.nnti sure tekejut beruk punye :p