Wednesday, July 29, 2009

Nasi Lemak Kopi O

Dalam kul 8.00 pagi tadi ayah kejutkan suh siap2 nk g festival kedah sejahtera. Ayah ckp pg ni ada show nasi lemak kopi o live diorang wat dr festival tu. Nanti bleh jumpe ngn farah adeeba ayah cakap. Hmm..dari xde wat pa pe kt umah sye pun kuatkn la semangat utk bgn tdo n trus siap2 gi mandi.


Dalam kul 8.45 kitorg gerak dari umah menuju ke bandar laguna tempat festival tu diadakan. Xdela best sgt pun sbb pameran je yg banyak. Rasa mcm g muzium pun ada. Alahaaaiii..bosannye la.


Tengah2 merayau kt festival tu tetiba ayah panggil suh amik gambar ngn host nasi lemak kopi o. Dgn muka x malu nye pegila posing depan camera.Huhuhu.. Dlm ati nk jgk gi salam2. Dah alang2 dh sampai kn.





Actually, festival ni pasal persekitaran rakyat n taraf sosio-ekonomi kedah. Mmg patut la sye langsung x berminat ngn festival ni.huhuhu. Jgn tiru mcm akk ye adk2.


Bila tgk dlm tentatif program de skuad kenari. Ingatkn bleh jumpe ngn skuad kenari (team futballer kdh).Tp dh tersalah jadual la pulak. Rupa2 nye diorang dh dtg semalam. Haiisshhh..melepas lg. Xpe2,jumpa lg di lain event.


signature

1 comment:

faRra said...

i jeles okeyh tgk gmbar itu!!!!
=p

ingtkan nk g sane tgk farah hillia yg kiut miut nieh..rupenye farah laen...
>___<

mmuackss to u dear!!
jom kite start hobi baru jom!!