Thursday, September 24, 2009

Happy Birthday Cik FARA


Happy Birthday Wan Farah Hillia!!!!


Thn ni cik fara selamat la ye menyambut hari lahir tanpa balingan tepung dan curahan air dari cik sya,cik awin dan cik ayu. Sampai calar balar ye badan cik ayu abis cik fara kerjakan. Puncanye sbb nk balas dendam. Kesian cik ayu. Ish..ish..ish.. Awin pun kena jgk kn fara? Sya je yg terselamat. Sbb cik fara xdpt kejar.Hehehe


Fara,walaupun kite jauh tapi sya xpenah lupe fara. Eventhough sya senyap aritu pun bkn sbb nk lari dri fara. Sya xnk susahkn fara dgn problem sya. Lagipun fara dgn farid skrg. Lebih baik korg spent time sama2 je. Tambah2 ni first time korg sambut puasa ngn hari raya sama2. Plus celebrate birthday korg sama2. Banyak event yang bermakna untuk korang kali nih. Sya bleh settle problem sya sendiri. I'm an independent girl. =)


Setiap saat sya ingat je kenangan kite time tinggal sama2 dulu. Lari2 kt hostel, cakap jerit2, lepak tgk movie sama2 every friday nite, tido sampai tghari n byk lagi. Skrg ni dh x bleh rasa dh mcm tu lagi. Sedey la. Kejap je dok ngn fara. Tapi xpe, walaupun kejap tu la memori yang paling bermakna sekali sepanjang tinggal kat hostel.


Once you be my bestfriend you will always be..
Happy Birthday my dear.
May your special day be filled with memories, friendship and happiness.
Luv u sooo much.


signature

3 comments:

faRra said...

sya dearie..
thanks a lot for this special entry..
eventho i read it on 25h Sept, but still this entri mean so special to me..
Thanks again Sya..

i noe dear..
kite mmg jaoh..n i do hop[e this distance wont ruin our frenship..
Love u darl!!

mmuahxxxx

Z_M_R said...

hppy besday(xknai pon)
haha

Escape Into My Thoughts said...

ur welcome dear..
entry x seberapa pun kalo nk dibandingkan dgn entri fara utk sya dlu..
dun wory darl, i will never let the distance ruin our frenship.promise.. =)